Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

MATERIAAL INFORMATIE

Met onze innovatieve en professionele technologieën garanderen wij u altijd de uitrusting te leveren die u nodig heeft voor uw team en om zelf ook optimaal te presteren onder alle omstandigheden.


HET JAKO TEC-CONCEPT

Het innovatieve Tec-concept van JAKO combineert de beste technologieën in één outfit. De focus ligt niet alleen op onze unieke functies, maar ook op de hoge mate van comfort, waardoor u in alle situaties het beste gevoel krijgt.

 • STOP WIND
  De isolerende functionele materialen bieden maximale bescherming tegen weer en wind. De Stop Wind-functie beschermt het lichaam tegen afkoeling door het Windchill-effect.
 • STOP WATER
  Waterdichte functionele materialen en gelaste hoofdnaden bieden een betrouwbare bescherming tegen vocht. De hoge waterdampdoorlaatbaarheid garandeert een aangename lichaamstemperatuur.
 • KEEP WARM
  Bij lage temperaturen beschermen thermo-isolerende functionele materialen tegen koude, houden u warm en zorgen voor een optimale lichaamstemperatuur.
 • KEEP DRY
  Microfijne vezels voeren vocht direct naar buiten af. Het materiaal droogt zeer snel, beschermt tegen afkoeling en zorgt ervoor dat u een aangenaam lichaamsgevoel behoudt tijdens het sporten.
iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash VVV Giftcard

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.