Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

JAKO Wedstrijdtenue Power - Marine

Product afbeelding

JAKO Wedstrijdtenue Power - Marine

Het JAKO-shirt Power is dankzij de Keep Dry-functie en het duurzame materiaal jouw beste keuze wanneer er topprestaties moeten worden geleverd. Tegelijk beschermt het materiaal van 100% gerecycled polyester je tegen afkoeling en nattigheid. De contrasterende inzet in honingraatstructuur geeft het shirt extra dynamiek. Het Power-shirt kan ook als trainingsshirt dienen. Probeer het zelf uit en neem het Power-gevoel mee naar huis.

Dankzij de elastische boord met tunnelkoord past de JAKO short Power zich steeds aan jouw lichaamsbouw aan en blijft hij altijd op de juiste plaats. De Keep Dry-functie zorgt voor een aangenaam gevoel tijdens het sporten, want hierdoor is de stof sneldrogend en is je lichaam tegen afkoeling beschermd. De contrasterende inzet in honingraatstructuur op de zijkant van de short brengt extra dynamiek, terwijl het Polyester-Interlock-materiaal erg slijtvast is. 100% van de gebruikte materialen bestaan uit gerecycled polyester.

De JAKO kousen met voet GLASGOW 2.0 zijn een ideale aanvulling voor je tenue. Vervaardigd uit 60% Polyester en 30% katoen, garandeert ze optimaal draagcomfort. Dankzij het aandeel van 10% Elasthan sluit deze kous zich perfect om de benen van iedere sporter en is ze zeer onderhoudsvriendelijk. Naast de klassieke kleuren, zijn ook moderne kleurstellingen beschikbaar. Zodanig geven de kousen een kleurig accent aan je sportoutfit. Naast de maten voor dames en heren is de kous ook verkrijgbaar voor kinderen. Dankzij het ruime matengamma van JAKO heb je een keuze uit de maten 27/30, 31/34, 35/38, 39/42, 43/46 en 47/50.

iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash Google Pay Apple Pay VVV Giftcard