Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

JAKO Trainingset Power (4-delig met Sweater) - Marine

Product afbeelding

JAKO Trainingset Power (4-delig met Sweater) - Marine

Het nieuwe JAKO Trainingset Power bestaat de volgende items:

T-shirt Power 4223: Het JAKO-shirt Power is dankzij de Keep Dry-functie en het duurzame materiaal jouw beste keuze wanneer er topprestaties moeten worden geleverd. Tegelijk beschermt het materiaal van 100% gerecycled polyester je tegen afkoeling en nattigheid. De contrasterende inzet in honingraatstructuur geeft het shirt extra dynamiek. Het Power-shirt kan ook als trainingsshirt dienen. Probeer het zelf uit en neem het Power-gevoel mee naar huis.

Vrijetijdsshort Power 6223: Dankzij de tweedelige elastische boord met tunnelkoord past de JAKO short Power zich helemaal aan jouw lichaamsbouw aan en blijft hij steeds op de juiste plaats zitten. De Keep Dry-functie zorgt voor een aangenaam gevoel tijdens het sporten, doordat de stof snel droogt en je tegen afkoeling beschermt. De contrasterende inzet in honingraatstructuur op de zijkant van de short maakt de Power-detailelementen nog dynamischer en het polyester-interlock staat garant voor erg duurzaam materiaal. 100% van de gebruikte materialen bestaan uit gerecycled polyester. De diepe zijzakken lenen zich bovendien uitstekend voor tennis en nog veel andere sporten.

Swaeter Power 8823: Het bodymateriaal van de sweater Power is gemaakt van 100% gerecycled polyester. De mouwen zijn door de polyester-elastaanmix bijzonder elastisch en bieden voldoende bewegingsvrijheid. Onder de speciale detailelementen van de JAKO sweater Power rekenen we de contrasterende inzet in honingraatstructuur, het Teamline-label en de knappe look die tot stand komt dankzij het honingraatpatroon.

Trainingsbroek Allround 8423: De Keep Dry-functie van de JAKO trainingsbroek Power voert vocht rechtstreeks naar de buitenkant van de stof af, zodat je bij het sporten niet afkoelt en het materiaal zeer snel droogt. De tweedelige elastische boord met tunnelkoord zorgt ervoor dat de broek op training perfect blijft zitten. Verder bieden de zijzakken met rits voldoende opbergruimte en ook op de beenafsluiting zit een rits.

iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash Google Pay Apple Pay VVV Giftcard